El cel d’Eivissa

Stellarium_icon

Voldries explorar el cel d’Eivissa des del teu ordinador, i així aprendre a cercar i identificar els estels d’Eivissa?

Pots fer-ho amb el programa gratuït Stellarium. És una fantàstica eina que et permet seleccionar la data i hora d’observació, juntament amb altres paràmetres (boira, visualització d’estels de coa, camí de Sant Jaume, etc.) i obtenir un resultat completament realista que et permetrà moure’t pel cel i identificar les seves parts.

Aquest programa ja seria fantàstic si no oferís cap element addicional. Però és que, a més a més, permet personalitzar el paisatge i els noms dels estels. L’AAE ha preparat aquestes personalitzacions per a que només hagis de descarregar-les i instal·lar-les seguint les nostres instruccions.

Arxius que necessites:

En aquest vídeo s’expliquen les instruccions per instal·lar i configurar l’Stellarium amb les personalitzacions indicades més amunt:

Que ho disfrutis i tinguis cels clars!